Partnereink

Akikkel szívesen dolgozom együtt, ajánlom őket Neked is!

Fotó: Weigert József

Az elmúlt évek folyamán több mint 200 esküvőt örökítettem meg. Elsősorban Magyarországon fotózok, de minden évben kapok külföldi felkéréseket is, többnyire Ausztriából. Célom, hogy megrendelőim számára maradandó emlékeket hozzak létre, a látásmódom kifejezési lehetősége, az alkotás öröme mellett ez jelenti számomra a legtöbbet a képalkotásban.

Video: Gruden Visuals

Minden ügyfél és felkérés más és más kihívásokat rejt. Az én dolgom megkeresni és létrehozni számukra a megfelelő vizuális formát. Ha egy esemény kreatív megörökítéséről van szó, nagyon fontosnak tartom a személyes kapcsolatot.

Party: Mr Deejay

Már évtizedek óta az a mániám, hogy zenével szórakoztatom a társaságot, ezzel fűtöm a bulik hangulatát. Már alig várom, hogy következő alkalom érkezzen, lehet, hogy a te partid lesz az? Mert ha igen, olyan hangulattal koronázom meg a nagy eseményt, amire még sokáig emlékezni fog minden meghívott!

Dekoráció: Ria Virágstúdió

Hihetetlen látványt alkotunk minden esküvőn. A megszokott tér kinyílik, kivirágzik és mindig más, egyedi helyszínné változik.

Frizura: Berni Hairstyles

„Az esküvői frizurám pont olyan lett amilyet elképzeltem! Egyszerűen tökéletes lett és abszolút kitartott a hajam az egész este folyamán, sőt még másnap is!”

Hotel Session, Ráckeve

Spoon The Boat, Budapest

Hotel Degenfeld, Tarcal